Möt alla våra videokompisar!

Dessa nordiska små och medelstora företag höjde sitt videomarknadsföringsspel med vårt AI-drivna verktyg
Läs mer
You are in good company!
Videobuddy är på pålitliga partner. Det intuitiva gränssnittet och redigeringsverktyget har gjort det superenkelt för oss att skapa korta, intresseväckande videor.
Till jul ville jag skapa en adventskalender, och jag diskuterade det med Anton. Han gillade idén och erbjöd sig att göra en mall för oss, och det blev fantastiskt. Jag har många idéer som de passionerat arbetar med.
Explore Case Studies

Hur Turntime använder Videobuddy

Förvandla enkel text till bläddrande videor, ger alla teammedlemmar, oavsett färdighetsnivåer, möjlighet att förverkliga sina idéer - ingen mer visdom går förlorad i översättningen.
Videobuddy levererar inte bara videor med hög effekt med några få klick, det påskyndar arbetsflöden, främjar samarbete och inspirerar till sömlöst lagarbete för oöverträffad produktivitet.
Visa hela fallstudien

Så här använder våra kunder Videobuddy

Fler videor, visningar, engagemang, besparingar, sökande, leads och följare... 1000+ varumärken får det att hända. Med Storykit.

Ett AI-driven videoskapande verktyg som alltid är på, alltid inom budgeten!

10x mindre investering, 5x högre ROI
Spara inte bara pengar på produktionsteam och outsourcing. Enkelheten att skapa videor och en alltid aktiv videostrategi med rätt budskap ökar också din avkastning.
Skapa en sammanhängande varumärkesidentitet utan ansträngning
Använd mallar och varumärkesguider för att säkerställa att varje video bygger sömlöst på varumärkets värde och visuella identitet. Spika KPI:er för både varumärke och sociala medier.
Klara kreativa block med AI
Inte en expert berättare eller videoredigerare? Älskar du verkligen att göra video? inga bekymmer. Vår kraftfulla AI kommer att skapa skript, animationer och redigeringar åt dig.
Vi skulle gärna vilja att vi skulle vara videokompisar! 

Låt oss träffas?
Boka en demo nu