Träffa teamet!

Sedan Videobuddys start har vi följt en kraftfull vision: att revolutionera företagskommunikationen genom video. Idag har vi inte bara närmat oss denna vision, utan också skapat ett verktyg som är banbrytande, användarvänligt och framför allt, effektivt.
Vår unika AI-baserade videolösning, som kan producera filmer på mindre än 5 minuter, har blivit en oumbärlig resurs för många kunder inom olika branscher. Genom att erbjuda en plattform som kombinerar enkelhet med innovativa funktioner har vi hjälpt våra kunder att förbättra sin digitala kommunikation, minska tidsförbrukningen och sänka marknadsföringskostnaderna betydligt.
 Vårt verktyg är inte bara en källa till innehåll; det är en förändring i hur företag engagerar sin publik. En av huvudorsakerna till vår framgång är vårt team. Vi är en sammansvetsad grupp av individer som delar en passion för innovation och kundnöjdhet.
Tillsammans strävar vi efter att utmana gränserna för vad som är möjligt och kontinuerligt utvecklas för att möta våra kunders föränderliga behov. Med vår samlade expertis och engagemang är vi fast beslutna att forma framtiden för företagskommunikation och ge företag möjlighet att nå sina mål med video.

85+ SME:s I Norden genererar nu 3x mer leads och konverteringar med Videobuddy

Möjligheterna för din funnel marketing är oändliga. 

Du är i gott sällskap
You are in good company!
Vad våra partners säger om oss
Explainer Hello är ett lättarbetat och intuitivt verktyg med vilket det är enkelt och roligt att skapa liv och rörelse i vårt sociala medieflöde
Martin von Pfaler
Senior Communications Advisor,  Finsk-svenska Handelskammaren
Ett verktyg som möjliggör att skapa nya värden i din kommunikation utan att det kräver en stor marknads eller kommunikationsbudget.
Christer Nederstedt
Sales and Marketing Manager, Kvarkenports 

Låter det inte kul att vara en Videobuddy? Låt oss sammarbeta!

Boka en demo nu